lørdag, mai 06, 2006

Play off for Grimsby

Grimsby må ta en ny runde i play off etter 1-1 hjemme mot Northampton. Town tok ledelsen ved JPK Kalala på straffe med kvarteret igjen, men tre minutter på overtid utlignet Ryan Gilligan på et corner. Da Orient vant 3-2 mot Oxford blir det play off mot Lincoln.

Grimsby - Northampton 1-1
Mål:
1-0 Jean Paul Kamudimba Kalala (75, straffe)

19. G-Jones - 31. Mendes

Innbyttere: 7. Kalala 61 minutter for Croft, Parkinson 29 minutter for Goodfellow, 9. Reddy 22 minutter for Mendes.
Ubenyttede innbyttere: 5. Futcher, 14. Barwick.

Kampen:

Grimsby måtte gjøre det bedre enn Leyton Orient gjorde det mot Oxford for å rykke direkte opp.

På en fullsatt Blundell Park var det Grimsby som kom best i gang på denne regnfulle lørdagen.

Gary Croft måtte gi seg etter halvtimen med et vondt kne. Like etter ville Grimsby ha straffe etter at Gary Jones ble tatt i boksen.

Northampton var godt med i starten av andre omgang. John McDermott hadde et bra forsøk, men skuddet ble reddet til corner.

Parkinson og Reddy kom inn for Grimsby som gikk fremover, mellom Orient og Oxford stod det 2-2 så fiskerne måtte vinne.

Så kvarteret før slutt fikk Grimsby straffe. Jean Paul Kamudimba Kalala var kald og levnet ingen tvil fra krittmerket.

Paul Bolland silblødde fra nesen, var den brukket? Alle byttene var brukt. Samtidig i Oxford var hjemmelaget redusert til 10 mann.

Tiden rant ut, men så tre minutter på overtid slo Northampton inn et corner som Ryan Gilligan konverterte. Samtidig i Oxford scoret Orient som tok ledelsen 2-1 på overtid.

Dermed var det over for Mariners. Dermed blir det play off mot rival Lincoln neste lørdag. Vi får trøste oss med at kampen vil bli sendt på TV.