Peter Beagrie forlater Grimsby. Graham Rodger har hentet inn Kevin James fra Nottingham Forest som ny mann.

Beagrie ble aldri den suksessen man håpte på og 41 åringen var ikke en gang på benken de siste ukene. Nå vil Beagrie satse på sin karriere som ekspertkommentator.

Kevin James (26) har slitt med spilletid for skogvokterne og har vært på lån hos en rekke klubber. James skal være en hurtig midtbanespiller og kommer på en tre måneder lang lånekontrakt.

Blogger Jostein said...

Sliter med å poste referat i dag, prøver meg her...

Hederlig av Grimsby
Grimsby tok ledelsen to ganger med ti mann, men måtte nøye seg med ett poeng.
Men innsatsen lagt inn for dagen var strålende og etter kampen mente manager Rodger at dette var årets beste kamp.

18. Bore - 19. Jones

Innbyttere: 6. Whittle 1 minutt for Newey.

Ubenyttede innbyttere: 2.McDermott, 4. Harkins, 6. Whittle, 7. Rankin, 27. Thorpe.

Gary Jones ble direkte utvist etter 37 minutter, noe som var veldig strengt.
Ciaran Toner ga Town ledelsen etter 52 minutter, men Keith Alexanders Peterborough svarte da tidligere Grimsby-spiller Ben Futcher headet inn 1-1.
Spilleren med navnet som tilfeldigvis kan høres ut som dagens motstanderlag, Peter Bore, var stor som spiss og ga ny ledelse etter 73 minutter.
Men hjemmelaget kom igjen etter 79 minutter da den tidligere Premier League-spilleren Trevor Benjamin utlignet.
Den spennende og åpne kampen bølget fremover, men det endte med poengdeling.

28 oktober, 2006 19:21