lørdag, oktober 28, 2006

Hederlig av Grimsby

Grimsby tok ledelsen to ganger med ti mann, men måtte nøye seg med ett poeng. Men innsatsen lagt inn for dagen var strålende og etter kampen mente manager Rodger at dette var årets beste kamp.

18. Bore - 19. Jones
Innbyttere: 6. Whittle 1 minutt for Newey.
Ubenyttede innbyttere: 2.McDermott, 4. Harkins, 6. Whittle, 7. Rankin, 27. Thorpe.
Gary Jones ble direkte utvist etter 37 minutter, noe som var veldig strengt. Ciaran Toner ga Town ledelsen etter 52 minutter, men Keith Alexanders Peterborough svarte da tidligere Grimsby-spiller Ben Futcher headet inn 1-1. Spilleren med navnet som tilfeldigvis kan høres ut som dagens motstanderlag, Peter Bore, var stor som spiss og ga ny ledelse etter 73 minutter. Men hjemmelaget kom igjen etter 79 minutter da den tidligere Premier League-spilleren Trevor Benjamin utlignet. Den spennende og åpne kampen bølget fremover, men det endte med poengdeling.

Etter kampen ble det klart at Grimsby vil møte Northampton i første runde av FA cupen.