lørdag, november 04, 2006

Stortap hjemme

Krisen fortsetter i Grimsby. Lørdag tapte man 3-1 hjemme for Milton Keynes Dons. Etter scoringer av McLeod (52) og Wilbraham (59, 78), satte Ravenhill inn et trøstemål like før slutt.


Reaksjonene uteble ikke hos fansen som i dag sang; "Rodger ut!"

Grimsby - MK Dons 1-3
Blundell Park, 3268 tilskuere
Gule kort: Hegarty (86)

Grimsby (4-4-2):

1. Barnes
20. Croft - 5. Fenton - 6. Whittle - 3. Newey
14. James - 8. Bolland - 12. Ravenhill - 10. Toner
7. Rankin - 18. Bore
Innbyttere: 23. Hegarty 57 minutter for James, 22. North 4 minutter for Bore.
Ubenyttede innbyttere: 2. McDermott, 13, Murray, 16. Boshell.

Butler er syk, Newey sliter med et vondt kne, mens Jones er suspendert. Gode nyheter er at Bolland er tilbake fra skade.
Leiesoldat Kevin James gikk ned med noe som lignet en skulderskade etter 33 minutter og måtte bli bæret av på båre. Inn kom Hegarty slik at Toner tok over høyrekanten.
En jevn omgang hvor Grimsby kom til et fåtalls sjanser. Først ute var James som fikk et innlegg fra Toner. Bores hadde to muligheter, først på et skudd utenfor før han headet en Hegarty kross over.
Så i andre omgang tok Dons over totalt og scoret tre mål. Kvalmende. Noe må gjørs.

Rodger om kampen:
"Jeg er skuffet. Første omgang var bra, men i andre omgang slet vi igjen og slapp inn to mål fra dødballer.Kevin James kan ha fått skulderen ut av ledd. Dette er nok et skudd for baugen for oss. Vi har hatt utrolig uflaks.Selv om dagens tilskuertall var det lavest for sesongen føler jeg for fansen jeg kan ikke klage på dem, de har vært fantastiske i sin støtte.Det er ikke et klart og tydelig problem med våre prestasjoner, men vi gir vekk mål og scorer ikke på sjansene."

1 Comments:

Anonymous Tarjei said...

Snipp, snapp, snute.... Nok en manager ut døra. Det er en veldig dårlig trend nå, med mange managere på rad! Håper styret tenker langsiktig nå, som kan sitte mer enn to-tre år.

06 november, 2006 15:31  

Legg inn en kommentar

<< Home