tirsdag, februar 20, 2007

Grimsby med fire på rad!

Grimsby kom tilbake ved Bolland og Toner og vant sin fjerde strake. Det virker som om laget ikke har press på seg lengre og til tider sprudler det. Spørsmålet videre blir nok hvordan man skal erstatte viktige Martin Paterson.

Grimsby - Wrexham 2-1

Blundell Park, 5850 tilskuere

Mål:
0-1 Lee McEvilly (27)
1-1 Paul Bolland (Boshell) (44)
2-1 Ciaran Toner (Jones) (90+3)

Gult kort: Martin Paterson (35), Tom Newey (52)

Blundell Park
Grimsby (4-5-1):

1. Barnes
29. Bloomer - 5. Fenton - 6. Whittle - 3. Newey
18. Bore - 8. Bolland - 25. Hunt - 16. Boshell - 10. Toner
14. Paterson
Innbyttere: 19. Jones 51 minutter for Hunt, 22. North 13 minutter for Bore.
Benk: 2. McDermott, 13. Murray, 24. Grand.
Klubbens kampanje "Den 12. mann" har vært en suksess og drøye 5,000 er ventet til kampen. Dagens tilbud sier jo at en voksen kan komme inn gratis om de har med et barn som kommer inn for £7. Skadesituasjonen er nå også lys, slik at fire på rad er innen rekkevidde. Av spillernytt har James Hunt forlenget sitt lån med en måned, mens Martin Paterson desverre spiller sin siste kamp på lån.
Paul Bollands skudd utenfor etter 4 minutter eneste hvite og sorte avslutning til nå.
Så etter 27 minutter tok Wrexham ledelsen. Lee McEvilly fikk tre sjanser da Fenton og Whittle slurvet. Barnes reddet første gangen, deretter gikk ballen i stolpen før Wrexhamspissen omsider fikk ballen i garnet.
Like før pause gjør Grimsby et taktisk bytte da midtbanespiller James Hunt går ut, inn kommer spissen Gary Jones.
Martin Paterson jobbet frem et corner like før pause. Danny Boshell slo inn serven rett på hodet til Paul Bolland som overlistet keeper John Ruddy som ikke rakk å reagere.
Et susende langskudd fra Tom Newey i starten av andre omgang hadde fortjent en bedre skjebne. Like etter ble Tom gitt det gule for å ha tacklet en motspiller klask i et reklameskilt.
Martin Paterson hadde så tre store muligheter rundt om timen, men marginene var ikke på Patersons side i dag!
Wrexham forsvarer seg desperat nå. Grimsby har skrudd opp.
Danny North kom inn for Peter Bore og man la om til 4-3-3 13 minutter før slutt.
Wrexham kom mer med på slutten. Tre minutter ble lagt til.
Så helt på tampen scoret Ciaran Toner 2-1! Matthew Bloomer slo inn fra høyre, Gary Jones headet den ned til Ciaran Toner som satte inn vinnermålet!