lørdag, februar 03, 2007

Ketchupeffekt

Har Grimsby startet klatringen ut av sumpa? Lørdag vant de 6-0 over Boston United.

0-6 Peter Bore (78)

Gule kort: Paul Bolland (34), Martin Paterson (62), Whittle (88).

York Street, 2915 tilskuere

Grimsby (4-5-1):

1. Barnes
29. Bloomer - 6. Whittle - 5. Fenton - 3. Newey
18. Bore - 16. Boshell - 25. Hunt - 8. Bolland - 10. Toner
14. Paterson
Innbyttere: 17. Till 9 minutter for Paterson, Jones 4 minutter for Bore, Croft 4 minutter for Newey.
Ubenyttede innbyttere: 13. Murray, 24. Grand.
16 kamper gjenstår nå og Grimsby må starte å vinne om de ikke skal rykke ned til non-league. Justin Whittle som har slitt med skade i det siste er tilbake. Kaptein Whittle skal nå hjelpe klubben tiltross for at Antwerpen ønsket han nylig. Ellers starter Peter Bore igjen, trolig fordi Till er småskadd på benken. Croft er også ikke 100% og nyervervelsen Matt Bloomer starter. Man spiller 4-5-1 hvor vingene ikke har så stort defensivt ansvar..
Knappe 1000 tilskuere har tatt den korte turen for å støtte Grimsby.
Grimsby tok ledelsen etter kun 3 minutter da Peter Bore tok vare på sjansen. Martin Paterson skjøt, Toner prøvde å lobbe inn, men ballen havnet på andre stolpe hvor Bore satte den inn!
Boshell vant på midten sendte Bore fri på høyre, kom seg forbi. Den harde krossen gikk via to Bostonspillere til James Hunt som doblet etter 6 minutter!
Så 3-0! Toner fra drøye 20 meter fyrer av på halvspretten og dunker den inn! En perlescoring.
Boston har dog hatt tre skudd klarert på linjen den første halvtimen!
41 minutter nå og Tom Newey skrudde inn fra venste til Peter Bore som banket inn sitt 7. for sesongen.
Så headet Nick Fenton et corner i tverrleggeren, Martin Paterson var våken på returen og 5-0! Paterson gikk til fansen og feiret og ble belønnet med gult kort.
Peter Bore scoret sitt tredje og Towns sjette etter 78 minutter. Dette var Bores femte mål mot Boston denne sesongen. Målet kom da Paterson la inn fra venstre til dødelige Bore på andre stolpe.