lørdag, februar 10, 2007

Som fuglen føniks

Danny North, Justin Whittle, Danny Boshell og Ciaran Toner snudde Rovers' 2-0 ledelse.

22. North

Innbyttere: 19. Jones 66 minutter for Harkins, 7. Rankin 1 minutt for North.

Innbyttere: 2. McDermott, 13. Murray, 24. Grand.

Klarer Town å følge opp 6-0 fra forrige runde? Kun £5 for å komme inn i dag og det er godt med folk, kanskje 6000. Leiesoldat James Hunt får ikke spille mot Bristol Rovers, som jo er klubben han er på lån fra. Ellers ble ikke Martin Paterson klar i tide etter sin skade.

Gode forhold for fotball tross mye snø på øyriket i det siste.

Bristol Rovers jakter play off og blir ikke lette. Flere tidligere Mariners hos The Pirates - Stuart Campbell spiller, mens Paul Trollope er manager og Lennie Lawrence som sportslig leder.

Bristol Rovers tok ledelsen etter 14 minutter, et alt for lett mål som Craig Disley satte inn.

Forferdelig forsvarsspill av Grimsby og Lewis Haldane doblet etter 20 minutter.

Gary Jones kom inn for Grimsby da man la om til 4-4-2 da Harkins gikk ut etter 24 minutter.

Peter Bore så ut til å bli tatt ned i boksen, men dommeren vinket spillet videre til publikums vrede.

Så Peter Bore langs høyre, inn til Danny North som headet inn 1-2!

Grimsby ser bedre ut i 4-4-2.

Ingen endringer ble gjort i pausen.

Så et corner etter fra Newey 47 minutter, ballen på hodet til Justin Whittle som scorer et sjeldent mål! 2-2!

3-2! Danny North til Danny Boshell som skjøt melom beina på keeper fra inne i boksen!

Town var nå virkelig på hugget. Selvtilitt i laget og Town kom nær ved Toner som skjøt i stolpen etter timen.

Så fikst spill av Peter Bore inn til Ciaran Toner som dunket inn 4-2 nede i hjørnet!

Ti mål for Grimsby siste to kamper... 5883 tilskuere i dag likte nok hva de så!

På overtid kom Isaiah Rankin på for Danny North som fikk stående overasjoner da han gikk av.

Så to minutter på overtid reduserte Rovers ved Craig Disley, men det var for sent.