onsdag, november 08, 2006

-Buckley blir presentert torsdag 10.00

Etter hva vi kjenner til vil Alan Buckley (55) bli presentert som Grimsby manager på en pressekonferanse på torsdag klokken 10.00.

Alan Buckley vil dermed bli Grimsby trener for tredje gang. Buckley har alltid hatt suksess på Blundell Park. I sitt første opphold fra 1988 til 1994 førte han Grimsby opp fra bunnen av 4. divisjon til toppen av 2. divisjon. Storklubben WBA fikk interesse og lokket han til seg.

Det ble aldri suksess på the Hawthorns og Buckley kom tilbake i 1997 og førte Grimsby opp igjen på nivå to. Han ledet så klubben på dette nivået frem til 2001, dog hele tiden i bunnstriden.

Etter kun tre kamper i 2001, mente styret nok var nok og sparket Buckley. Dette var nok ikke det lureste trekket det daværende styret gjorde for klubben har slitt siden da.

Argumentene mot Buckley i 2001 var nok at han ikke hadde utvikley seg og at han bare hentet inn gamle spillere uten en fremtid. At han brukte sønnen Adam på laget var også et trekk som ikke gjorde han spesielt populær blant en del fans.

Buckley har de siste årene jobbet blant annet som fotballekspert på tv.