lørdag, februar 24, 2007

Seiersrekken brutt

I følge rapportene hadde Grimsby fortjent ett poeng i dag grunnet lagets gode andre omgang. Kevin McIntyre og Colin Heath ga Macclesfield 2-0 ledelse allerede 20 minutter, før Gary Jones reduserte midtveis i andre omgang til 2-1 som ble sluttresultatet.

22. North
Innbyttere: 19. Jones 66 minuttter for 20. Croft, 2. McDermott 45 minutter for Bloomer.
Ubenyttede innbyttere: 13. Murray, 17. Till, 24. Grand.
Grimsby hadde sjansen til å vinne sin femte strake seier for første gang siden 1998. Men Paul Inces Macclesfield har vært i fryktinngytende form i det siste.
Macclesfields beste spiller er kanskje Martin Bullock som spilte Premier League fotball for Barnsley i sine yngre dager. Bullock var jo ønsket av Alan Buckley til Grimsby som 18-åring.
Hos Grimsby er Gary Croft endelig tilbake, men Danny Boshell er skadd. Danny North roses opp i skyene og tar over plassen til Martin Paterson som nå er tilbake i Stoke.
Fryktelig baneforhold på The Moss Rose Ground.
Grimsby fikk en dårlig start da Justin Whittle laget straffespark allerede etter 5 minutter. Et tvilsomt straffespark, trolig for holding. Kevin McIntyre var dødelig fra krittmerket og sendte hjemmelaget i ledelsen.
Colin Heath brassesparket inn et corner fra John Murphy etter 20 minutter. Et flott mål, men svak markering.
Grimsby la så om til 4-4-2 med Gary Jones inn for Gary Croft.
Grimsby har ikke vært bra i dag, man har hatt noen tilfeldige farligheter foran kassen det er alt.
John McDermott kom inn for Matthew Bloomer i pausen.
Grimsby så mye bedre ut i starten av andre omgang.
Etter 73 minutter fikk Grimsby endelig hull på byllen da James Hunt la tilbake fra venstre og fant Gary Jones som reduserte. Fortjent ut fra innsatsen i andre omgang.
John McDermott har spilt veldig bra etter han kom inn.
Fire minutter ble lagt til av dommeren. På slutten ble Justin Whittle pushet frem som spiss.