lørdag, mai 05, 2007

Town utlignet i 93. minutt

Macca forlater banen for siste gang til applaus fra alle tilmøtte.

Nick Fenton headet inn et corner tre minutter på overtid og ga Town ett poeng. Før det hadde atten år gamle Andy Taylor gitt Grimsby ledelsen, men Shrewsbury kom tilbake før Fenton fikset biffen.

19. Jones - 26. Taylor

Innbyttere: 18. Bore 27 minutter for Taylor, 6. Whittle 18 minutter for McDermott.

Innbyttere: 13. Murray, 23. Hegarty, 29. Bloomer.

Klarer Grimsby å avslutte med seier? Danny North er ute av laget etter at han tråkket over på trening, lynraske Andy Taylor får dermed sjansen fra start. Shrewsbury bør ha poeng for å sikre seg en play off plass.

Shrewsbury førte kampen i starten og hadde en gigantsjanse etter 21 minutter. Isteden var det Grimsby som tok ledelsen totalt mot spillets gang etter 29 minutter.

Unge Andy Taylor utnyttet en feil i Shrewsburyforsvaret og ga town ledelsen!

Shrewsbury pusher frem og Neil Ashton kommer nær etter timen, men Town holder unna.

Shrewsbury fikk straffe etter at Ciaran Toner dyttet ned Ben Davies i feltet etter 61 minutter.
Ben Davies var sikker fra krittmerket og sendte keeper i det ene og ballen i det andre hjørnet til 1-1.

Peter Bore kom inn like etterpå for Andy Taylor.

Etter 72 minutter i sin siste kamp gikk John McDermott av banen til stående applaus fra begge lags tilhengere. Justin Whittle erstattet han.

Like etter tok Shrewsbury ledelsen fra intet. Et tidlig tatt frispark overrumplet alle og en upresset Kelvin Langmead satte ballen enkelt i mål!

På overtid fikk Grimsby corner og til og med keeper Barnes kom opp. Nick Fenton stupte frem og satte inn 2-2 med sekunder igjen! Utrolige scener på Gay Meadow. Like etter blåste dommeren for full tid.