lørdag, april 21, 2007

Go North

Danny North tok med seg ballen hjem i kveld etter hattrick i 5-0 seieren mot Barnet. Gary Jones og Nick Fenton kom også på scoringslisten.
Selv om kampen kanskje var uviktig var det moro å se Grimsby fungere så bra med unggutter som Bennett, North, Taylor og Hegarty i viktige roller.

22. North - 19. Jones
Innbyttere: 23. Hegarty 55 minutter for Toner, 29. Bloomer 17 minutter for McDermott, Andy Taylor 12 minutter for Peter Till.
Ubenyttede innbyttere: 13. Murray, 24. Grand.
Uviktig kamp mot Barnet, ingen lag har noe å kjempe for. Unge Ryan Bennett får sjansen som stopper fra start.
Justin Whittle (hamstring), Peter Bore (kne) skadd. James Hunts låneopphold er avsluttet.
Et nydelig innlegg fra Peter Till etter 25 minutter fant Gary Jones fri på andre stolpe som headet inn dødelig!
Jones er dermed toppscorer i Grimsby sammen med Bore og Toner.
Ciaran Toner sliter litt og Nick Hegarty er i oppvarming. Etter 35 minutter kom da Nick inn for Ciaran.
Grimsby brøt spillet etter 39 minutter, Nick Hegarty slo inn fra venstre til Danny North. Herlig for Danny som jobber så hardt, men som sjelden scorer.
Etter 70 minutter burde det ha blitt 3-0, men Nick Hegarty klarte ikke å sette den.
I følge rapportene har den unge stopperen Ryan Bennett hatt en fantastisk kamp!
Det ble 3-0 til Grimsby igjen etter en kross fra Nick Hegarty til Danny North.
Det ble fire på et corner etter 80 minutter da Nick Hegarty slo inn til Nick Fenton som headet inn.
Så fikk Grimsby straffe da Andy Taylor brukte farten sin og ble tatt ned. Danny North fikk sjansen til å lage hattrick og scoret! Dermed 5-0 seier til fiskerne!