1. Barnes
20. Croft - 5. Fenton - 6. Whittle - 3. Newey
17. Till - 8. Bolland - 25. Hunt - 16. Boshell - 10. Toner
22. North
Innbyttere: 18. Bore 77 minutter for Till, 19. Jones 45 minutter for North, 29. Bloomer 29 minutter for Boshell.
Ubenyttede innbyttere: 13. Murray, 24. Grand.
Grimsby sliter med å i gang noe spill foran mål, men har vært best i banespill.
Peter Bore kom inn tidlig for en skadet Peter Till.
Første skudd på mål i kampen kom etter 28 minutter da Accringtons Romuald Boco testet kanonen - utenfor.
Så etter 31 minutter tok Accrington ledelsen. Et innlegg fra venstre ble slått inn, Fenton tapte en hodeduell, keeper Barnes stormet ut, men Paul Mullin kippet ballen over.
Grimsby utlignet etter 40 minutter da Danny Boshell tok et kort frispark til Tom Newey som la ballen over muren og i goalen bak en skjult keeper. To skudd på mål i denne kampen og to mål!
Men like etter handset Gary Croft i boksen. Det mente iallefall dommeren. Dermed dobbelstraff - rødt kort og straffe. Andy Todd steppet opp og scoret.
Danny Boshell gikk etterpå ned på høyrebacken.
Like før pause headet Nick Fenton i tverrlegger, på returen skjøt Danny North over.
I pausen kom den rutinerte ringreven Gary Jones inn for Danny North.
10 mann i over en omgang kostet og i jakt på en utligning ble det for mye rom bakover. Sean Doherty fikk stå ganske så fri på venstre og la på til 3-1.
Matt Bloomer kom inn for Danny Boshell i et taktisk bytte etter 61 minutter.
Peter Cavanagh fikk fritt leide like før slutt og scoret 4-1.