lørdag, mars 03, 2007

Rett i føringen

To tidlige mål av North og Toner ga Grimsby en komfortabel 2-0 seier. Dermed synes iallefall spill i League Two å være sikret for neste sesong.

19. Jones 22. North
Innbyttere: 16. Boshell 20 minutter for Hunt, 17. Till 14 minutter for Bore, 7. Rankin 3 minutter for North.
Ubenyttede innbyttere: 13. Murray, 29. Bloomer.
Laget som forventet. John McDermott var god sist da han kom inn og beholder høyrebacken. Ellers får Gary Jones sjansen på topp.
Grimsby tok ledelsen etter 10 minutter. En farlig ball fra venstre ble slått inn fra Danny North, Burys forsvar og keeper var ikke på høyden og ballen rullet enkelt inn fra drøye 30 meter! Litt av et flaksemål, men det var da på tide vi fikk noe gratis denne sesongen?
Så doblet Ciaran Toner med en perlescoring fra 20 meter. Et frispark fra Tom Newey ble halvklarert og havnet i beina på Toner som vakkert satte ballen i mål!
Like etter kom Danny North fri igjennom, men fikk en dårlig touch og keeper kom ut. Dermed ble han stresset og skjøt over.
Bury var med på notene til 2-0, men nå er den ute og kjører. Grimsby nærmer seg et tredje.
Bore, Hunt og North hadde alle fete sjanser på tampen av første omgang, men lagene gikk til pause på 2-0.
Bury har fått mer kontroll etter pause og mindre har skjedd foran målene.
Danny Boshell kom inn for James Hunt etter 70 minutt. Peter Till og Isaiah Rankin kom også inn og fikk seg noen minutter.