lørdag, mars 24, 2007

Grimsbys gode rekke brutt

Grimsby hadde tatt 21 av de 24 siste mulige poengene før møtet med Peterborough. Men lørdag fikk man ikke spillet til å gli fremover.
Det var alikevel noe ufortjent at Posh tok ledelsen tidlig i andre omgang. Så på sitt andre skudd på mål doblet sørkystlaget til 2-0 19 minutter før slutt.

22. North
Innbyttere: 24. Grand 39 minutter for Fenton, 19. Jones 39 minutter for Boshell, 26. Taylor 29 minutter for Till.
Ubenyttede innbyttere: 13. Murray, 29. Bloomer.
I dag kommer Ben Futcher og Peterborough til Grimsby. Town vil ikke ha Isaiah Rankin i aksjon, spissen som har vært ute i kulden en stund har gått på lån til Macclesfield ut sesongen. Peter Bore er tvilsom med vond rygg. Nick Fenton og Danny Boshell blir nok klare tross småskader.
Sjansefattig start. Nærmest var Danny North som brøt igjennom, han hadde med seg Ciaran Toner på venstresiden, men skjøt i steden over.
De siste minuttene i første omgang fikk man noen sjanser, Paul Bolland hadde et hardt langskudd som gikk utenfor.
Så i starten av andre omgang tok Peterborough ledelsen på sin første virkelige sjanse ved George Boyd.
Grimsby er nå klart best, men sliter med å skape sjanser tross til at man har lagt om til 4-3-3 etter tre bytter i andre omgang. Grand, Jones og Taylor har kommet inn.
Så stor sjanse for Andy Taylor som kom forbi keeper, men vinkelen ble skrå. Innlegget fant Paul Bolland som presset skjøt utenfor.
Så 0-2 da Alan White scoret på heading etter en retur fra et frispark. To skudd på mål og to mål for Peterborough.
Dagens beste har vært Paul Bolland.
Dette var ikke Grimsbys dag, man var det dominerende laget i store perioder, men maktet ikke å score mål.