Futten har gått ut av Grimsby? Det ser ut som om spillerne er fornøyd med årets sesong.

1. Barnes
2. McDermott - 5. Fenton - 6. Whittle - 3. Newey
17. Till - 8. Bolland - 25. Hunt - 16. Boshell - 10. Toner
19. Jones
Innbyttere: 22. North 25 minutter for Till, 29. Bloomer 15 minutter for Fenton, 26. Taylor 15 minutter for Toner.
Ubenyttede innbyttere: 13. Murray, 20. Croft.

Ni hundre trofaste supportere har tatt turen til Nottingham.
Har futten gått ut av Grimsby? Laget virker nå sikker på en midt på tabellen plassering. Trener Alan Buckley vurderer å kaste inn unge talenter i de siste kampene, men det lar ennå vente på seg.
Grimsby har vært det beste laget til nå og kommet til en del sjanser. Den beste sjansen hadde nok dog Tcham N'Toya på hjemmelaget.
Lagene går til pause på 0-0.
Grimsby kom under tidlig i andre omgang etter et selvmål av Tom Newey. Et innlegg fra venstre ble headet videre av Jason Lee, Tom Newey sklei inn for å avverge men satte isteden ballen i eget nett.
Hjemmelaget har vært mye bedre i andre omgang.
Danny North kom inn for Peter Till. Boshell ble lagt ut på høyre og man gikk over til 4-4-2.
Grimsby skapte ikke mye på slutten. Skadeforfulgte Nick Fenton ga seg, inn kom Matthew Bloomer. Ciaran Toner som ikke hadde sin beste dag på jobben gikk også ut, inn kom Andy Taylor. Dermed spilet man 4-3-3 på slutten.
Like etterpå gikk Danny Boshell ned skadd, etter litt behandling fortsatte han hinkende.
Grimsby ser ut til å ha satt inn en liten sluttspurt, så isteden kontret Magpies inn ved Jay Smith til 2-0. Målet kom etter at dagens ulykkesfugl Tom Newey slo frem et dårlig frispark.
James Hunt fikk gult kort like før slutt for en takling som var ren i Grimsby øyne. Fire minutter ble lagt til.