1. Barnes
20. Croft - 5. Fenton - 6. Whittle - 3. Newey
17. Till - 12. Ravenhill - 11. Pulis - 23. Hegarty
14. Paterson - 7. Rankin
Innbyttere: 16. Boshell 60 minutter for Hegarty, 8. Bolland 45 minutter for Croft, 9. Reddy 32 minutter for Ravenhill.
Ubenyttede innbyttere: 4. Harkins, 13. Murray.
Grimsby møter i dag vanskelige Stockport borte. Lagoppstillingen er nå inne og Martin Paterson starter tross at han har stått over en del treninger i det siste grunnet sykdom. Gary Jones er ennå suspendert, mens Michael Reddy ennå mangler litt før han kan starte. John McDermott og Gary Cohen er ute med langtidsskader. Paul Bolland, Anthony Pulis og Peter Till er alle i troppen tross småskader, mens forholdet mellom Alan Buckley og unge Peter Bore nå virker å være iskaldt.
En keepertabbe av Phil Barnes ga Stockport ledelsen etter kun 8 minutter. Et corner kom inn, Hegarty dukket, Barnes prøvde å bokse, men ballen gikk inn i kassen i steden.
Mer trøbbel fulgte da en liggende Nick Fenton handset i eget felt. Rødt kort og straffe!
Heldigvis skjøt Stockports Liam Dickinson i stolpen fra krittmerket.
En forsvarende Hegarty gjorde en feil etter 29 minutter og Liam Dickinson fikk revansj med en herlig volley!
Boshell erstattet Hegarty like etter i et taktisk bytte.
Isaiah Rankin hadde en gylden mulighet til å redusere for Grimsby, er det ennå håp?
I pausen kom Bolland inn for Croft.
Grimsby har fått litt mer ro i spillet etter pausen.
Robert Clare burde så ha laget 3-0 etter knappe timen, men traff stolpen.
Like etter kom Michael Reddy inn for Ravenhill da Grimsby gikk over til en 3-3-3 formasjon.
Grimsby ga vekk ballen ved Bolland og Michael Malcolm viste seg som en lur rev foran mål ved å gjøre 3-0.
Kanskje Barnes dummet seg ut på 0-1, men han hadde flere kanonredninger senere i kampen som avverget stortap.
Klarer Grimsby nå å nullstille seg før mandagens kamp?

tirsdag, desember 26, 2006

Hartlepool for sterke

Det var to formlag som møttes tirsdag på Victoria Park. Hartlepool viste seg derimot å være for sterke og tok sin syvende strake seier etter mål av Daly og Monkhouse.

Justin Whittle og Paul Bolland er tilbake i startoppstillingen etter skader.

7. Rankin

Innbyttere: 23. Hegarty 45 minutter for Bolland, 9. Reddy 21 minutter for Till.

Ubenyttede innbyttere: 12. Ravenhill, 13. Murray, 16. Boshell.

Omlag 300 Grimsby fans har tatt den lange turen på Boxing Day. Grimsby med sine mørkerøde bortedrakter.

Grimsby har gått defensivt ut og det første kvarteret var det ingen skudd på mål av noen av lagene.

Halvtimen nå og Hartlepool har hatt mest ballbesittelse. Den største sjansen hadde dog Grimsby da et frispark ble headet ned av Justin Whittle, Gary Harkins burde ha satt ballen i nettet på sin volley, men fikk ikke bra treff.

Etter 44 minutter reddet Gary Croft for linjen da Hartlepool kom veldig nær på en heading etter corner!

Det var en god første omgang av Grimsby som gjorde mye fornuftig. Dog med bare en mann fremme var det vanskelig, Isaiah Rankin viste seg alikevel voksen nok for oppgaven.

Grimsby har lagt om til 4-4-2 i pausen. Hegarty har kommet inn for Bolland, mens Paterson har gått opp som spiss.

Så etter 52 minutter scoret Jon Daly for Hartlepool, han var fri etter et corner og fra 11 meter fyrte han av en suser.

Grimsby så bedre ut i første omgang. Reddy kom inn for Till og la om til tre mann på topp.

Grimsby var nå under massivt press og Hartlepool hadde kanskje fortjent et straffespark, mens Rankin reddet på streken.

Så 2-0 da Andy Monkhouse doblet for hjemmelaget etter 82 minutter forstod man at det var over.

fredag, desember 22, 2006

Slo Torquay 2-0

Grimsby vant 2-0 over Torquay fredag kveld. Perfektsjonisten Buckley var ikke helt fornøyd... "Vi fikk tre nye poeng i dag, men vi spiller ikke bra nok ennå. Vårt spill når vi går fremover er ennå for svakt."

Grimsby - Torquay 2-0

Mål:
1-0 Isaiah Rankin (Martin Paterson) (18)

7. Rankin - 14. Paterson
Innbyttere: 10. Toner 45 minutter for Hegarty, 9. Reddy 4 minutter for Rankin, 12. Ravenhill 3 minutter for Harkins.
Ubenyttede innbyttere: 13. Murray, 22. North.
Hos Grimsby er viktige Nick Fenton tilbake etter karantene, men Justin Whittle stod over med skade. Spissen Gary Jones startet på sin fire kampers karantene.Paul Bolland og John McDermott står over igjen grunnet skader. Macca gikk forøvrig ut tidligere i uken og fortalte at denne sesongen blir hans siste. Vingen Peter Till er derimot tilbake etter sykdom. Utfrosne Ciaran Toner imponerte da reservelaget vant 8-3 i en testkamp mot Brigg denne uken og scoret to mål, han hadde derfor fått plass på benken.

lørdag, desember 16, 2006

Frecklington doblet

Grimsby møtte et godt lag i Lincoln og hadde heller ikke marginene med seg, dermed ble det tap. Det er et faktum at Grimsbys stall er for tynn mot gode motstandere når spillere står over med skader og suspensjoner.

Lincoln - Grimsby 2-0
Sincil Bank, 5919 tilskuere

1-0 Jamie Forrester (44)

2-0 Lee Frecklington (73)

Gule kort: Gary Jones (45), Gary Croft (74)

Rødt kort: Gary Jones (66)

1. Barnes
20. Croft - 6. Whittle - 19. Jones - 3. Newey
18. Bore - 12. Ravenhill - 11. Pulis - 23. Hegarty
Innbyttere: 4. Harkins 33 minutter for Bore, 9. Reddy 29 minutter for Hegarty, 16. Boshell 21 minutter for Rankin.
Fenton er suspendert dermed må spissen Gary Jones ta plass i midtforsvaret. Det betyr at Rankin og Bore starter fremme, mens godeste Michael Reddy er tilbake på benken med kun en uke trening.
Till er syk, McDermott har fått tilbakefall på skaden, Bolland er også skadd. Kampene mot Lincoln er spesielle. I år har Grimsby solgt vekk alle de 1500 billettene til bortetribunen. Så får vi håpe at det går bedre enn i fjor da man tapte 5-0 og man hadde pausens peptalk i midtringen.
Lincoln startet best, men Grimsby har vært frempå et par ganger med sin store fart. Først Paterson som burde ha hatt straffe, deretter utfordret Rankin med sin store fart.
Tom Newey som plukket opp en liten skade i trening fikk seg en kraftig smell, og Boshell ble sendt i oppvarming.
Savnet av Gary Jones på topp har vært merkbart og duoen Paterson og Rankin har ikke funnet hverandre ennå.
Lincoln tok ledelsen like før pause da tidligere Mariner Jamie Forrester fikk stå alene etter et corner ble stusset videre.
Lincoln har offensive vinger i et 3-5-2 system og Grimsbys vinger Bore og Hegarty har jobbet veldig mye defensivt i dag.
Etter 55 minutter var Lincoln svært nær ved å doble, men ut av intet kom Justin Whittle inn med en blokkering.
Like etter kom Gary Harkins inn for Peter Bore som slet i dag. Samtidig med byttet roterte man på laget slik at Gary Jones gikk opp som spiss, Harkins spilte stopper og Rankin tok høyrekanten.
Michael Reddy kom så inn for Hegarty etter å ha vært ute i tre måneder, dermed gikk Paterson ned på venstrekanten.
Ny dramatikk da Gary Jones fikk direkte rødt kort for en albue i en hodeduell.
Dommer Riley så nok noe de fleste andre ikke fikk med seg der. I verste fall kan det bety tre kampers karantene.
Boshell kom så inn for Rankin for å gi laget mer balanse. Man spiller nå i en 4-3-2 formasjon.
Igjen var det dårlig markering og Lee Frecklington doblet etter 73 minutter. Dette var rett og slett ikke Grimsbys dag tross bra innsats.
Kampen dødde hen etter 0-2. Tre minutter ble lagt til. Det endte 0-2.

lørdag, desember 09, 2006

Paterson med dagens dobbel

To mål av Martin Paterson ga en noe heldig 2-1 seier.

Grimsby - Shrewsbury 2-1
Blundell Park, 4076 tilskuere
Mål: 1-0 Martin Paterson (Hegarty) '38
2-1 Martin Paterson '72
Gule kort: Anthony Pulis (55), Nick Fenton (57), Ravenhill (90)

1. Barnes
14. Paterson - 19. Jones
Innbyttere: 4. Harkins 30 minutter for Hegarty, 7. Rankin 24 minutter for Till.
Ubenyttede innbyttere: 13. Murray, 16. Boshell, 22. North.
Paul Bolland og John McDermott står på skadelisten.
Bra med publikum har kommet for å se om Alan Buckleys gutter klarer tre på rad.
Ingen sjanser i starten og Alan Buckley er ikke fornøyd, ettersigende kommer det røyk ut av ørene.
Shrewsbury har overbefolket midtbanen og Grimsby får ikke til sitt vante spill gjennom midten.
Martin Paterson har sendt Town i føringen etter et flott mål etter 38 minutter. Hegarty og Jones gjorde forarbeidet og sendte Paterson fri på høyre - dermed hans tredje mål på tre kamper.
Justin Whittle har plukket opp en strekkskade like før pause, med ingen stoppere på benken blir det spennende å se om Whittle fortsetter etter pause.
Et veldig overraskende skudd fra Derek Asamoah etter 48 minutter traff stolpen fra 35 meter, keeper Barnes stod langt ute der.
Så etter 53 minutter kom Shrewsbury til en enkel utligning da Michael Symes fikk styrt inn 1-1.
Fenton har plukket opp sitt femte gule kort og må stå over neste kamp om våres detaljer er riktige.
Gary Harkins har kommet inn for Town. Rankin kom inn like etter og Grimsby la om til 4-3-3.
Grimsby er effektive og Martin Paterson scoret igjen til 2-1 etter 72 minutter, totalt mot spillets gang!
Paterson var nå hissig på grøten og var nær ved å score sitt tredje. Rankin hadde også en mulighet fem minutter før slutt.
Fire minutter har blitt lagt til, vanskelig å forstå den der.
Grimsby ror seieren i land. Deres tredje strake og 16. plass på tabellen - seks poeng opp til play off.

Supporterklubben med helside

Forrige lørdag hadde lokalavisen i Grimsby en helsidesreportasje om norske supportere.
Under følger transkript av reportasjen.

Liverpool, United? Nor-way! Give me Grimsby

PREMIERSHIP giants Manchester United and Liverpool can easily boast fans across the globe and most notably in Scandinavia.
But in some corners of Norway, the name of Grimsby Town is just as fervently followed.
A recent visit to Blundell Park by Norwegian youngster Tobias Lea showed that the Mariners gospel has successfully spread across the North Sea.
But the 15-year old from Åsgårdstrand isn't alone in his adoration of all things Town.
Jostein Jensen from Stavanger is also Mariners-mad and has been following Town's fortunes from afar for more than 20 years - despite only ever seeing his heroes in the flesh in pre-season friendlies.
While his friends following the big Premiership sides in England. 28-year old Jostein keeps the faith with the Mariners, despite their barren run in the last few years.
And he isn't about to switch his allegiance and follow the glory of the big boys.
Jostein told the Telegraph: "I discovered Grimsby as a kid in the late 80's.
"A friend had borrowed a book about English football and when I read through it iI got a fascination of the name.
"A 10-year-old find such things entertaining I suppose.
"But it was in 1991 with the promotion to Division Two (now the Championship) when I first started to follow the club properly as my local paper started to print the results.
"I started to look everywhere for information about the club and the town and couldn't get enough.
"An underdog team that played the finest football (which Alan Buckley represented at the time) - what more could you ask for?
"I was perhaps the last AM radio user in Norway as I kept track with BBC Five Live for years.
"Then I had to buy soccer magazines from England to find out the latest team news.
"The last few years I have trawled through the whole internet with my thirst for Grimsby!"
Jostein's addiction to Town has never waned and he has even set up his own website in Norway for like-minded Scandinavians.
He reckons there are at least 28 other Norwegian Mariners fans who log on regulary to the site at http://grimsbynorge.blogspot.com/.
And without a recognised supporters' club, they keep in touch through that.
Jostein went on: "I have run websites about Grimsby since 2000 - the same day as I bought a computer for the first time!
"I update the news here in Norwegian.
"There was a fan club in the mid-80s before I noticed it, but it just disappeared.
"With the introduction of my website. I started a list where I asked every Grimsby fan in Norway to sign up on.
"Today that list includes 28 members.
"The fan club don't do much, but we try to stay in touch through the website, e-mail or MSN.
"In Scandinavia, all people with an interest for football have a favourite team in England.
"I have heard about several Town fans in Denmark and Sweden, but I think the club has its largest fanbase in Norway.
"To follow lower league clubs here isn't that unusal. "We got 28 registred Norwegian fans, I think there are many more.
"In addition to that I know it's a fact that many people support a Premier team, but have a second team down in the divisions and Grimsby are very popular.
"Sadly my friends support the big clubs - United and Liverpool are the big ones."
Jostein is certainly as avid as the Blundell Park faithful but his biggest regret so far is that he has never had the chance to visit Cleethorpes and join them for a game.
One day he is hoping to follow fellow Norwegian fan Tobias and live out his dream.
But until then he is determined to stay true to the cause from his Stavanger home.
He added: "Embarrassingly, I have only seen Grimsby live during the trips to Scandinavia so far.
"I see all the games on Sky TV, but of course I hope to travel to Grimsby.
"Several other Norwegian fans have.
"It would be great to see my heroes.
"There have been so many over the years.
"My boyhood favourite was perhaps Gary Childs for his trickery down the flanks.
"The last few years have seen so many changes, but John McDermott's got a high regard at the club so he is my favourite.
"I also like to see young players come through."

tirsdag, desember 05, 2006

Har startet klatringen

Barnet hadde mye av spillet, men det var Grimsby som trakk det lengste strået etter en fulltreffer av Paterson.

Barnet - Grimsby 0-1

Underhill stadium, 1588 tilskuere

Mål:

0-1, Martin Paterson (Nick Hegarty) 28'

Gult kort: Gary Croft 84'

1. Barnes
Innbyttere: 4. Harkins, 7. Rankin, 13. Murray, 16. Boshell, 22. North.

Manager Alan Buckley mente hans elever jobbet knallhardt modt et godt lag.

"Dette var en virkelig hard arbeidsøkt. De var farlige når dem kom fremover og forsvarte seg bra særlig i starten. Vi var litt for åpne bakover og de hadde et par farlige spillere.
Vi jobbet bra, men ga vekk ballen litt før lett.
"Målet vårt kom etter kreativt spill og ga oss en viktig ledelse til pausen.
Ettersom vi ledet kom Barnet som forventet i angrep, men vi forsvarte oss bra. De hadde ingen klare sjanser tross det store presset."
"Selv hadde vi en tre-fire gyldne muligheter til å drepe kampen. Men vi misset på den siste berøringen. Det skuffet meg fordi vi har trent veldig mye på pasningsspill og bevegelse.
"Alt i alt må vi være fornøyd med tre poeng borte.
Jeg er skuffet over at vi ikke fikk til det spillet vi hadde sist mot Accrington, men av og til må man se på hvem man spiller mot."